Apa smart Kamera Ai boleh buat?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
@osd2umy_oe

Smart CCTV yang mesti semua rumah ada 🚔👮‍♀️ #OSD2UMY #TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar #BelajarDigital #SifuWifi

♬ original sound – OSD Network & Security – OSD Network & Security

Khednniey, I ternampak 1 video ni, takutnya. Macam mana boleh elak perkara macamni terjadi?

sebenarnya perkara macamni dapat dielakkan jika anda ada smart CCTV ini

ia dapat detect dan memberi notifikasi apabila ada orang lalu di kawasan anda

ia bukan sahaja mengeluarkan bunyi amaran tetapi ia juga dapat mengeluarkan lampu merah biru untuk kejutkan penceroboh

paling paling penting anda juga dapat bercakap untuk halaukan orang

bukan itu saja anda juga dapat bercakap dengan abang courier

kamera ini juga dapat buka kan lampu yangterang apabila malam

ingat stau smart CCTV yang baik bukan sahaja dapat jaga keselamatan rumah anda

tetapi juga dapat bagi anda bertindak apabila kesan penceroboh

follow lah kita untuk lebih network & security info sharing

nama saya khednniey, designer network & security anda

More to explorer

Wireless CCTV selamat ke?

  Ramai tanya, selamat ke pasang wireless CCTV? Jika 3 perkara berikut tak ada masalah bagi anda, anda boleh lah pasangkannya Pertama,

Macam mana wireless CCTV jaga rumah?

Ramai tanya, mana satu outdoor wireless CCTV yang patut saya pasang? Wireless CCTV ada dome dengan bullet tapi untuk outdoor anda digalakkan

Apakah basic security di rumah?

Hi kawan kawan Harini kita share dengan anda apakah basic security untuk sebuah rumah Jom mari kita tengok First kita install kan

Scroll to Top

Free Download
"The Hidden Secret Data Backup Tips"