Apakah basic security di rumah?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
@osd2umy_oe

Nak rumah yang sentiasa selamat & di kawal ketat? Jom tengok sampai habis 😉 #TikTokGuru #LearnOnTikTok #fyp #JomBelajar #tipoftheday

♬ original sound – OSD Network & Security – OSD Network & Security

Hi kawan kawan

Harini kita share dengan anda apakah basic security untuk sebuah rumah

Jom mari kita tengok

First kita install kan lah CCTV yang anda boleh tengok sekitar rumah

Selepas itu, kita juga installkan lah sensor yang sesiapa kalau melalui depan sensor ini alarm akan trigger dan anda boleh guna kan lah handphone untuk menghalaukan orang yang masuk ke rumah anda

tengok lah part 2, apa yang security dan wifi system kita install dalam rumah

@osd2umy_oe

Nak rumah yang sentiasa selamat & dikawal ketat? Jom tengok sampai habis 😉 #TikTokGuru #LearnOnTikTok #fyp #JomBelajar #tipoftheday #TikTokMalaysia

♬ original sound – OSD Network & Security – OSD Network & Security

Dekat Part 1 kita dah share

apakah security basic untuk luar rumah

harini kita akan share dengan anda apakah security yang di dalam rumah

dekat rumah kita boleh installkan security camera yang anda boleh tengok anak anak dan ibubapa yang tua dekat rumah

anda juga boleh gunakan handphone untuk bercakap dengan ibubapa dan anak anak yang dekat rumah

sekarang kita nak share dengan anda apakah wifi yang kita tengah pasang yang boleh yang boleh cover kan wifi di rumah ini

jom

dekat sini kita installkan lah ceiling access point supaya dapat cover kan wifi dengan lebih baik dekat tingkat bawah

jom kita naik atas tengok apa yang telah kita buat

dekat sini kita juga install lah 1 ceiling access point supaya semua bilik bilik dekat atas dapat wifi coverage yang lebih baik

kita juga installkan camera supaya anda dapat tahu apa keadaan dekat luar bilik

alarm, CCTV dengan wifi solution adalah basic untuk sebuah rumah

ingat, network & Security design yang baik dapat mengoptimumkan keselamatan di rumah anda

More to explorer

Wireless CCTV selamat ke?

  Ramai tanya, selamat ke pasang wireless CCTV? Jika 3 perkara berikut tak ada masalah bagi anda, anda boleh lah pasangkannya Pertama,

Macam mana wireless CCTV jaga rumah?

Ramai tanya, mana satu outdoor wireless CCTV yang patut saya pasang? Wireless CCTV ada dome dengan bullet tapi untuk outdoor anda digalakkan

Apa smart Kamera Ai boleh buat?

Khednniey, I ternampak 1 video ni, takutnya. Macam mana boleh elak perkara macamni terjadi? sebenarnya perkara macamni dapat dielakkan jika anda ada

Scroll to Top

Free Download
"The Hidden Secret Data Backup Tips"