Keselamatan Rumah 101: cara untuk mempertahankan Rumah Anda

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sudah sampai saat teknologi keselamatan hanya terdapat di premis perniagaan, atau di dalam rumah orang kaya. Hari-hari ini, sistem keselamatan menjadi lebih menjimatkan kos untuk semua orang. ini menunjukkan bahawa mana-mana pemilik rumah boleh mendapat keuntungan daripada meningkatkan keselamatan rumah mereka menggunakan sistem yang boleh dipercayai.

Sebagai tambahan kepada teknologi, terdapat beberapa pilihan pertimbangan baik yang harus anda ingat untuk menjaga keselamatan harta benda dan keluarga anda. untuk mengetahui cara melindungi kediaman anda, lihatlah untuk melihat panduan keselamatan rumah 101 kami.

CCTV System

Kamera CCTV keselamatan

Seorang profesional Sistem CCTV membolehkan anda, sebagai pemilik rumah, untuk memantau kedatangan dan perjalanan harta benda anda sedikit sebanyak. mudah tetapi berkesan, kehadiran kamera keselamatan cukup untuk menghalangi beberapa penjenayah daripada mencuba prospek. Sebenarnya, itu adalah nilai iklan kerana anda mempunyai kamera yang menggunakan tanda, seperti ‘Kamera Keselamatan dalam Penggunaan’.

Untuk meningkatkan perlindungan yang ditawarkan kamera ini, rakaman biasanya dapat diserahkan ke telefon pintar anda oleh itu anda akan dapat mengawasi rumah anda di mana anda berada. Sekiranya anda masih terlibat mengenai masa-masa apabila harta tanah anda kosong, fikirkan untuk menggunakan perkhidmatan pemantauan jarak jauh. Pakar keselamatan ini mengawasi harta benda anda 24/7 dan langsung dapat diberitahu tentang SETIAP tanda-tanda pergerakan, memastikan untuk memberi tahu setiap pemilik rumah dan oleh itu polis, sebagai tambahan untuk memberi amaran lisan kepada penceroboh.

Security Alarm System

Lampu dan penggera

Pintu masuk, serupa dengan tingkap dan pintu, adalah tempat pencahayaan elemen penderia gerakan yang layak. Lebih sukar dan tidak menarik bagi penjenayah untuk mengganggu ketika dinyalakan sepenuhnya, juga tidak terdapat beberapa tempat yang menyembunyikan, menjadikan pengenalan lebih mudah. Sistem Penggera adalah teknik perlindungan penting lain yang perlu diberi perhatian terhadap pencerobohan.

Digital Door Lock

Pintu dan tingkap

Ucapan terima kasih yang terbaik untuk menilai perlindungan kediaman anda adalah dengan melihat ke atas harta benda anda dengan mata pencuri, dengan melihat adanya kelemahan atau jalan masuk yang berpotensi. Tingkap dan pintu yang sihat sangat penting untuk keselamatan rumah, seperti yang berlaku, kunci tahan lama . Sekiranya anda melihat apa-apa masalah, pasangkannya sekerap mungkin; melindungi rumah dan keluarga anda tidak sabar!

 

Perlukan lebih banyak Nasihat? Kami ada.

Jadualkan 30 minit Sesi Konsultasi Percuma dengan Perunding Keselamatan Rangkaian kami jika anda ingin mengubah perniagaan / kediaman anda lebih selamat.

More to explorer

Scroll to Top
Open chat
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.