Mengenai Rangkaian & Keselamatan OSD

kami membantu anda menjaga barang barang dan orang yang anda sayangi

Tentang kita.

Osd2U @ 4X

Ingin tahu mengenai sejarah kami?

OSD ditubuhkan pada tahun 2008, dalam 12 tahun ini kami telah memasang lebih dari 1660 set sistem keselamatan WiFi, CCTV & Alarm. Kami mendengar keperluan anda & menyesuaikan penyelesaian terbaik untuk anda.

Pasukan Sokongan OSD akan bertindak balas dalam 24 jam memastikan anda mendapat sokongan & servis setiap kali anda menghadapi masalah. Anggota pasukan Cabling & Support kami mempunyai pengalaman lebih dari 8 tahun, memastikan tugas yang kami lakukan kemas, bersih & berpuas hati. Pelanggan kami menilai rata-rata kami 4,8 bintang pada ulasan Google & Facebook.

Sekiranya anda menyukai perkhidmatan kami, beri kami motivasi.

https://g.page/OSDOfficeSuppliesDepot/review

Testimoni

Ini Kita

tentang kita

OSD Network telah mendapat reputasi hebat, pertumbuhan korporat yang pesat dan kadar pengekalan pelanggan yang stabil. Kami dengan bersungguh-sungguh berharap dapat bekerjasama dengan anda, danakan membawa kejayaan anda ke tahap seterusnya.

berhubung dengan pasukan kami.

Pengasas Bersama

Khednniey Yew

Bersemangat dalam rangkaian dan keselamatan dengan pengalaman lebih dari 12 tahun. Mahir membantu klien mencari penyelesaian rangkaian dan keselamatan yang sesuai dan terbaik

Pengarah Kewangan

Manddiey Low

Tanggungjawab kesihatan kewangan OSD. Menggabungkan peranan operasi dan strategik, menguruskan fungsi kawalan perakaunan dan kewangan, dan menetapkan strategi kewangan.

Pengurus Pembangunan Perniagaan

Jackie Ong

Mengejar peluang strategik untuk perniagaan atau organisasi tertentu, mengenal pasti pasaran baru untuk produk atau perkhidmatannya.

Scroll to Top
Open chat
1
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.