Jadikan hidup anda lebih selesa.

Selamatkan Rumah & Pejabat Anda Dengan Sistem Keselamatan Terbaik di Malaysia

OSD menyediakan penyelesaian keselamatan yang pantas, boleh dipercayai, dan pantas. Ia hanya bertindak balas terhadap bahaya yang nyata, bukan kepada penggera palsu. Sekiranya ada sesuatu berlaku, ia akan memberitahu anda dalam sekelip mata dan membantu mengelakkan masalah besar.

Sebilangan pelanggan kami

Matlamat kami adalah untuk mengesan dan mencegah kerugian terhadap kediaman dan perniagaan anda

Merancang bukan hanya keselamatan anda

Ia berfungsi untuk kita sebelum kita menggunakannya untuk anda. Ia berfungsi untuk kita sebelum kita menggunakannya untuk anda. Sebelum menjadi sebahagian daripada sistem keselamatan anda, kami menguji kesemua produk dalam beberapa keadaan yang paling sukar untuk memastikan produk tersebut dapat digunakan dalam kehidupan sebenar dan mengelakkan penceroboh. Tak perlu bersusah payah. Tak perlu bimbang & paling penting memberi anda Ketenangan Fikiran. Tanpa masalah. Bebas bimbang & paling penting memberi anda Ketenangan Fikiran.

Testimoni

Perkhidmatan Keselamatan yang diperibadikan

Kita hidup dalam masa yang tidak menentu, dan anda berhak mendapat perlindungan terbaik untuk keluarga dan perniagaan anda. Di sini, kami menawarkan sistem penggera dan pengawasan canggih yang terbaik dengan harga paling berpatutan yang direka khas untuk anda. Di sini, kami menawarkan sistem penggera dan pengawasan canggih yang terbaik dengan harga paling berpatutan yang dibuat khas untuk anda.

1

awal

perundingan

2

Reka bentuk

proses

3

merancang

susun atur dan kos

4

kabel

peringkat pemasangan & persediaan

5

diuji dengan baik

penyerahan projek

Tentang kita.

Kenapa pilih kami?

OSD ditubuhkan pada tahun 2008, dalam 12 tahun yang luar biasa ini kami telah memasang lebih dari 1660 set WiFi, CCTV& Sistem Sekuriti.
Setiap tempat kami akan mereka secara khas keselamatan & liputan wifi supaya pelanggan kami tidak terus mengeluarkan perbelanjaan yang banyak untuk pelaksanaan & perkakasan yang salah.
Team Teknikal kami mempunyai pengalaman lebih dari 8 tahun, kami memastikan tugas yang kami lakukan adalah yang Terbaik, Rapi & Bersih. Apabila anda memerlukan bantuan kami, Team kami akan menghubungi anda. Kami memastikan setiap kes mendapat respons daripada team kami dalam masa 24 jam.

The Gaurdian Of The Society Logo 01 E1693198859302
Img 2788

We are a group of normal people, gather together to do the right things for the society, we are the Guardians of the Society. – Khednniey Yew

Our Vision

Become the most trusted Smart Ai Security solution company in Southeast Asia by 2030.

Our Mission

Provide the most Affordable, Secure & Reliable Smart Ai Security System to every customer.

Our Core Values

O – Optimistic
S – Share Win
D – Dynamic (Keep on Learning)

T – Thankful (Team Work)
E – Enthusiasm
A – Accept Challenge (PK)
M – Making a Difference

We Have been featured on...

siapa yang kami bantu

Kami telah melindungi anda – dari dalam dan luar

Kediaman /
Pejabat

Kami membantu pemilik rumah hingga pemilik perniagaan merancang sambungan WiFi Internet mereka untuk memastikan keselamatan anggota keluarga & kakitangan mereka, mencegah pencurian peralatan mahal dengan sistem keselamatan pengawasan video kami.

Industri /
Pembinaan

Kami memasang & merancang sistem keselamatan di seluruh laman web untuk mencegah kemalangan, vandalisme, dan pencurian bahan mentah seperti paip dan wayar kayu, keluli, dan tembaga.

Perkhidmatan Profesional

Kami membantu firma perakaunan & peguam untuk mencegah kecurian, banjir & kebakaran. Kami juga merancang dengan mahir untuk memastikan data selamat & sandaran.

Pendidikan /
Kerajaan

Pantau & lindungi guru, pelajar dan pekerja sekolah dengan perisian pengurusan video terpusat kami di mana anda dapat memantau semua kamera dari satu lokasi.

Hotel /
Keramahan

Kami membantu Hotel, Pusat Sukan, Dewan Konvensyen, tidak hanya memastikan sambungan internet yang lancar di mana kami juga merancang penyelesaian untuk mengatasi ancaman seperti pencurian, vandalisme, jenayah, dan memastikan keselamatan awam.

Kafe /
Restoran

Dari kafe kecil dan bar kejiranan hingga restoran besar, sistem pengawasan video kami akan membantu anda memantau dan melindungi pekerja dan pelanggan. Walaupun anda tidak berada di restoran, anda boleh terus berhubung dengan aplikasi melihat mudah alih di telefon pintar dan tablet.

Hospital /
Penjagaan kesihatan

Sistem pengawasan video IP kami menjaga keselamatan doktor, kakitangan dan pesakit di hospital dan melindungi ubat yang mahal di farmasi. Untuk sistem penjagaan kesihatan yang lebih besar dengan pelbagai lokasi, kami membantu menguruskan semua kamera dengan perisian pengurusan video terpusat (CMS).

Kedai Runcit / Rantai

Kami membantu kedai rangkaian runcit terkenal untuk menanamkan sistem pengawasan mereka dengan analisis Ai. Meningkatkan keselamatan kakitangan dan pelanggan, memantau orang ramai, atau memperbaiki reka bentuk kedai. Pelbagai kamera dapat memantau bahagian depan kedai, daftar tunai, dan bilik belakang dan perisian pengurusan memudahkan untuk mengawasi semua suapan.

sistem pengawasan CCTV osd

Pantau RUMAH, PERNIAGAAN ATAU SETIAP HARTA & JAUH DENGAN TAP

OSD bukan sahaja menjaga keperluan Keselamatan anda, tetapi juga membantu anda mengurus Perniagaan anda dengan ciri AI kami

Sistem Penggera Keselamatan Kami

Aplikasi keselamatan OSD menjadikan sistem keselamatan anda menjadi satu peranti yang mudah dikendalikan. Sekiranya ada yang berlaku, sistem akan memberitahu anda dalam sekejap dan membantu mengelakkan masalah besar.

Sistem Kawalan Akses OSD

menjadikan kediaman anda inovatif

Jadualkan Konsultasi PERCUMA 30 Minit Dengan Kami!

Dalam 30 Minit ini, kami akan memahami keadaan Rumah / Pejabat anda sekarang

We’d be glad to answer any questions you might have. Sometimes, our consultant might be busy. If you have any questions or require any assistance before the appointment, kindly WhatApps us at 018-373 1323.

Anda Mungkin Ingin Tahu

Petua Rangkaian dan Keselamatan

 • All
 • Kamera CCTV
 • Keselamatan Pejabat
 • Keselamatan Rumah
 • Petua Wifi
 • Uncategorized
All
 • All
 • Kamera CCTV
 • Keselamatan Pejabat
 • Keselamatan Rumah
 • Petua Wifi
 • Uncategorized
Featuring Himpunan Lawak
Petua Wifi

Terima kasih Himpunan Cerita Lawak Kerana Menampilkan Video TikTok Kami

Terima kasih Himpunan Cerita Lawak …

Read More →
Cctv For Home
Kamera CCTV

6 Sebab Mengapa Anda Perlu Memasang CCTV di Rumah Anda

  CCTV sering digunakan untuk …

Read More →
Scroll to Top
Open chat
1
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.