Jadikan hidup anda lebih selesa.

Selamatkan Rumah & Pejabat Anda Dengan Sistem Keselamatan Terbaik di Malaysia

OSD menyediakan penyelesaian keselamatan yang pantas, boleh dipercayai, dan pantas. Ia hanya bertindak balas terhadap bahaya yang nyata, bukan kepada penggera palsu. Sekiranya ada sesuatu berlaku, ia akan memberitahu anda dalam sekelip mata dan membantu mengelakkan masalah besar.

Sebilangan pelanggan kami

Matlamat kami adalah untuk mengesan dan mencegah kerugian terhadap kediaman dan perniagaan anda

Merancang bukan hanya keselamatan anda

Ia berfungsi untuk kita sebelum kita menggunakannya untuk anda. Ia berfungsi untuk kita sebelum kita menggunakannya untuk anda. Sebelum menjadi sebahagian daripada sistem keselamatan anda, kami menguji kesemua produk dalam beberapa keadaan yang paling sukar untuk memastikan produk tersebut dapat digunakan dalam kehidupan sebenar dan mengelakkan penceroboh. Tak perlu bersusah payah. Tak perlu bimbang & paling penting memberi anda Ketenangan Fikiran. Tanpa masalah. Bebas bimbang & paling penting memberi anda Ketenangan Fikiran.

Testimoni

Perkhidmatan Keselamatan yang diperibadikan

Kita hidup dalam masa yang tidak menentu, dan anda berhak mendapat perlindungan terbaik untuk keluarga dan perniagaan anda. Di sini, kami menawarkan sistem penggera dan pengawasan canggih yang terbaik dengan harga paling berpatutan yang direka khas untuk anda. Di sini, kami menawarkan sistem penggera dan pengawasan canggih yang terbaik dengan harga paling berpatutan yang dibuat khas untuk anda.

1

awal

perundingan

2

Reka bentuk

proses

3

merancang

susun atur dan kos

4

kabel

peringkat pemasangan & persediaan

5

diuji dengan baik

penyerahan projek

Tentang kita.

Kenapa pilih kami?

OSD ditubuhkan pada tahun 2008, dalam 12 tahun yang luar biasa ini kami telah memasang lebih dari 1660 set WiFi, CCTV & Sistem Alarm Sekuriti.
Setiap tempat kami akan mereka secara khas keselamatan & liputan wifi supaya pelanggan kami tidak terus mengeluarkan perbelanjaan yang banyak untuk pelaksanaan & perkakasan yang salah.
Team Teknikal kami mempunyai pengalaman lebih dari 8 tahun, kami memastikan tugas yang kami lakukan adalah yang Terbaik, Rapi & Bersih. Apabila anda memerlukan bantuan kami, Team kami akan menghubungi anda. Kami memastikan setiap kes mendapat respons daripada team kami dalam masa 24 jam.

siapa yang kami bantu

Kami telah melindungi anda – dari dalam dan luar

Kediaman /
Pejabat

Kami membantu pemilik rumah hingga pemilik perniagaan merancang sambungan WiFi Internet mereka untuk memastikan keselamatan anggota keluarga & kakitangan mereka, mencegah pencurian peralatan mahal dengan sistem keselamatan pengawasan video kami.

Industri /
Pembinaan

Kami memasang & merancang sistem keselamatan di seluruh laman web untuk mencegah kemalangan, vandalisme, dan pencurian bahan mentah seperti paip dan wayar kayu, keluli, dan tembaga.

Perkhidmatan Profesional

Kami membantu firma perakaunan & peguam untuk mencegah kecurian, banjir & kebakaran. Kami juga mereka dengan mahir untuk memastikan data selamat & mempunyai backup.

Pendidikan /
Kerajaan

Pantau & lindungi guru, pelajar dan pekerja sekolah dengan perisian pengurusan video kami di mana anda dapat memantau semua kamera dari satu lokasi.

HOTEL/
HOSPITALITI

Kami membantu Hotel, Pusat Sukan, Dewan Konvensyen, tidak hanya memastikan sambungan internet yang lancar di mana kami juga merancang penyelesaian untuk mengatasi ancaman seperti pencurian, vandalisme, jenayah, dan memastikan keselamatan awam.

Kafe /
Restoran

Dari kafe kecil dan bar kejiranan hingga restoran besar, sistem pengawasan video kami akan membantu anda memantau dan melindungi pekerja dan pelanggan. Walaupun anda tidak berada di restoran, anda boleh terus berhubung dengan aplikasi melihat di telefon pintar dan tablet.

Hospital /
Penjagaan kesihatan

Sistem pengawasan video IP kami menjaga keselamatan doktor, kakitangan dan pesakit di hospital dan melindungi ubat yang mahal di farmasi. Untuk sistem penjagaan kesihatan yang lebih besar dengan pelbagai lokasi, kami membantu menguruskan semua kamera dengan perisian pengurusan video terpusat (CMS).

Kedai Runcit / Rantai

Kami membantu kedai rangkaian runcit terkenal untuk menanamkan sistem pengawasan mereka dengan analisis Ai. Meningkatkan keselamatan kakitangan dan pelanggan, memantau orang ramai, atau memperbaiki reka bentuk kedai. Pelbagai kamera dapat memantau bahagian depan kedai, daftar tunai, dan bilik belakang dan perisian pengurusan memudahkan untuk mengawasi semua kawasan.

sistem pengawasan CCTV osd

Pantau RUMAH, PERNIAGAAN ATAU SETIAP HARTA & JAUH DENGAN SATU SENTUHAN

OSD bukan sahaja menjaga keperluan Keselamatan anda, tetapi juga membantu anda mengurus Perniagaan anda dengan ciri AI kami

Sistem Penggera Keselamatan Kami

Aplikasi keselamatan OSD menjadikan sistem keselamatan anda menjadi satu peranti yang mudah dikendalikan. Sekiranya ada sesuatu berlaku, ia akan memberitahu anda dalam sekelip mata dan membantu mengelakkan masalah besar

Sistem Kawalan Akses OSD

menjadikan kediaman anda inovatif

Jadualkan Konsultasi PERCUMA 30 Minit Dengan Kami!

Dalam 30 Minit ini, kami akan memahami keadaan Rumah / Pejabat anda sekarang

Anda Mungkin Ingin Tahu

Tips Internet dan Keselamatan

 • All
 • Kamera CCTV
 • Keselamatan Pejabat
 • Keselamatan Rumah
 • Petua Wifi
 • Uncategorized
All
 • All
 • Kamera CCTV
 • Keselamatan Pejabat
 • Keselamatan Rumah
 • Petua Wifi
 • Uncategorized
Kamera CCTV

Macam mana wireless CCTV jaga rumah?

Ramai tanya, mana satu outdoor wireless CCTV yang patut saya pasang? Wireless CCTV ada dome dengan bullet tapi untuk outdoor anda digalakkan untuk memasang bullet …

Read More →
Kamera CCTV

Apa smart Kamera Ai boleh buat?

Khednniey, saya ternampak 1 video ni, takutnya. Macam mana boleh elak perkara macamni terjadi? sebenarnya perkara macamni boleh dielakkan jika anda ada smart CCTV ini …

Read More →
Keselamatan Pejabat

Adakah keselamatan asas di rumah?

Hi kawan kawan Harini kita kongsikan dengan anda apakah keselamatan asas untuk sebuah rumah Jom mari kita tengok First kita install kan lah CCTV yang …

Read More →
Scroll to Top
Open chat
1
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.