Terima kasih Himpunan Cerita Lawak Kerana Menampilkan Video TikTok Kami

Facebook
Twitter
LinkedIn

Terima kasih Himpunan Cerita Lawak Kerana Menampilkan Video TikTok Kami di laman web mereka

Lihat pautan di bawah

Lelaki Ini Kongsi Tips ‘Coverage Wifi’ Jadi Lebih Baik Di Rumah

Apa yang mereka katakan dalam Catatan Blog:

Musim pandemik kini ramai yang diarahkan untuk bekerja dari rumah. Bila bekerja dari rumah masa lalu seperti kelajuan wifi menjadi isu utama. Bila internet di rumah tersekat-sekat, kerja pun boleh jadi tergendala. Bukan hanya kerja, malah menonton video dan permainan permainan juga boleh terganggu jika internet tidak lancar.

Biarpun begitu, baru-baru ini seorang lelaki berkongsikan petua liputan wifi jadi lebih baik di rumah. Menerusi perkongsian di Tiktok tersebut, lelaki itu mengatakan modem dan router di rumah menjadi salah satu faktor internet di rumah tidak lancar.

Tambahnya lagi, modem dan router sangat pantang dengan haba. Jadi alat kedua alat ini sangat penting untuk liputan wifi jadi lebih baik di rumah. Berikut adalah video penuh lelaki ini kongsikan petua liputan wifi jadi lebih baik di rumah:

@osd2umy_oe

Internet tak smooth, sekejap ada sekejap tak ada. 😩 cuba cara ni 👉🏻 #fyp #tiktokguru #tiktokmalaysia #tutorialguru #tiktokindonesia

♬ original sound – OSD Network & Security – OSD Network & Security

https://www.tiktok.com/@osd2umy/video/2F6914261475158691073

(PS Ini adalah salah satu video kami yang menjadi tren di Tik Tok. Jangan ragu untuk menonton dan melanggan lebih banyak petua Wifi)

Wow, nampaknya agak membantu ya! Video oleh pengguna Tiktok dengan akaun bernama osd2umy ini telah meraih lebih 741 ribu tontonan. Apa-apa pun di luar komen rata-rata warganet berterima kasih atas perkongsian berguna ini. Berikut antaranya:

Menghargai Himpunan Cerita Lawak kerana memaparkan video Tik Tok kami dan kami dengan senang hati membantu lebih ramai penonton untuk menyelesaikan masalah wifi mereka.

More to explorer

Scroll to Top
Open chat
1
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.