APA YANG KAMI TAWARKAN

Kami Memberi Kebanggaan Hebat Untuk Memberikan penyelesaian Keselamatan untuk anda

Kerja Inovatif

Menciptakan Persekitaran yang Selamat untuk Kerja dan Kehidupan

Bayangkan pagi yang sibuk di bandar: orang bergegas keluar dari pangsapuri mereka, berhenti di kafe di kedai makan, bergegas ke stesen kereta bawah tanah dan tiba di pejabat mereka tepat pada waktunya untuk bekerja. Pangsapuri, kompleks komersial, dan bangunan pejabat semuanya mempunyai tujuan unik dalam kehidupan seharian, namun mempunyai syarat keselamatan yang serupa.

Bergantung pada keperluan dan batasan dunia nyata, kombinasi unik setiap sistem dan fungsi mereka dapat disesuaikan. Tawaran kami berkisar dari keperluan keselamatan yang paling umum hingga fungsi pintar canggih yang meningkatkan kecekapan pengurusan dan pengalaman pengguna

Osd2U @ 4X
Png11 Min
CONSTRUCTION SITE SECURITY SUR 1 of 5 ELITE SECURITY 2 of 5 HOME SURVEILLANCE SYSTEM 3 of 5 FACTORY SURVEILLANCE 4 of 5 OFFICE SURVEILLANCE 5 of 5

siapa yang kami bantu

Kami telah melindungi anda – dari dalam dan luar

Kediaman / Pejabat

Kami membantu pemilik rumah hingga pemilik perniagaan merancang sambungan WiFi Internet mereka untuk memastikan keselamatan anggota keluarga & kakitangan mereka, mencegah pencurian peralatan mahal dengan sistem keselamatan pengawasan video kami.

Industri /
Pembinaan

Kami memasang & merancang sistem keselamatan di seluruh laman web untuk mencegah kemalangan, vandalisme, dan pencurian bahan mentah seperti paip dan wayar kayu, keluli, dan tembaga.

Perkhidmatan Profesional

Kami membantu firma perakaunan & peguam untuk mencegah kecurian, banjir & kebakaran. Kami juga merancang dengan mahir untuk memastikan data selamat & sandaran.

Pendidikan /
Kerajaan

Pantau & lindungi guru, pelajar dan pekerja sekolah dengan perisian pengurusan video terpusat kami di mana anda dapat memantau semua kamera dari satu lokasi.

Hotel /
Keramahan

Kami membantu Hotel, Pusat Sukan, Dewan Konvensyen, tidak hanya memastikan sambungan internet yang lancar di mana kami juga merancang penyelesaian untuk mengatasi ancaman seperti pencurian, vandalisme, jenayah, dan memastikan keselamatan awam.

Kafe /
Restoran

Dari kafe kecil dan bar kejiranan hingga restoran besar, sistem pengawasan video kami akan membantu anda memantau dan melindungi pekerja dan pelanggan. Walaupun anda tidak berada di restoran, anda boleh terus berhubung dengan aplikasi melihat mudah alih di telefon pintar dan tablet.

Hospital /
Penjagaan kesihatan

Sistem pengawasan video IP kami menjaga keselamatan doktor, kakitangan dan pesakit di hospital dan melindungi ubat yang mahal di farmasi. Untuk sistem penjagaan kesihatan yang lebih besar dengan pelbagai lokasi, kami membantu menguruskan semua kamera dengan perisian pengurusan video terpusat (CMS).

Kedai Runcit / Rantai

Kami membantu kedai rangkaian runcit terkenal untuk menanamkan sistem pengawasan mereka dengan analisis Ai. Meningkatkan keselamatan kakitangan dan pelanggan, memantau orang ramai, atau memperbaiki reka bentuk kedai. Pelbagai kamera dapat memantau bahagian depan kedai, daftar tunai, dan bilik belakang dan perisian pengurusan memudahkan untuk mengawasi semua suapan.

Scroll to Top
Open chat
1
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.