Apa yang kita lakukan?

perkhidmatan rangkaian

Penyelesaian hotspot tanpa wayar

Kami adalah pakar dalam pemasangan Sistem Hotspot Wi-Fi. Perisian Hotspot Wi-Fi Canggih untuk membuat Hotspot Percuma atau Bayar Per Penggunaan dengan penagihan berbilang mata wang. Pengurusan terpusat dengan sokongan pelbagai lokasi. Perisian dijalankan pada pengawal awan, tidak diperlukan komputer!

WIFI WI-FI UNTUK PENGEMBALIAN MAKSIMUM
Menyediakan Wi-Fi tetamu percuma bukan lagi kos untuk perniagaan. Jadilah sebahagian daripada rangkaian iklan kami untuk membolehkan pengiklan mendorong iklan yang relevan kepada tetamu anda dan menikmati pendapatan daripadanya. Yang paling penting, ia tetap menjadi pengalaman berjenama sepenuhnya untuk perniagaan.

Bagaimanakah ia berfungsi?
– Tetamu log masuk ke Wi-Fi awam dan disambut oleh portal tawanan jenama
– Tetamu memilih jenis log masuk dan mengesahkan dengan pengawal awan
– Setelah pengesahan, iklan ditolak ke peranti mereka
– Pemilik perniagaan memperoleh setiap Iklan yang dimasukkan ke dalam rangkaian tetamunya

Kami memberi anda penyelesaian dengan hotspot tanpa wayar untuk aplikasi luaran & dalaman.

Pemasaran WiFi

Mendapatkan dan Menjalankan Rangkaian WiFi Anda

Penyelenggaraan Rangkaian
Network Maintenance

penyelenggaraan dan penyelesaian masalah rangkaian

Penyelenggaraan rangkaian pada dasarnya bermaksud anda harus melakukan apa yang diperlukan untuk memastikan rangkaian terus berjalan dan ini merangkumi sejumlah tugas:

Menyelesaikan masalah rangkaian.
Pemasangan / konfigurasi perkakasan dan perisian.
Memantau dan meningkatkan prestasi rangkaian.
Merancang pertumbuhan rangkaian masa depan.
Membuat dokumentasi rangkaian dan memastikannya sentiasa terkini.
Memastikan pematuhan dengan polisi syarikat.
Memastikan pematuhan terhadap peraturan perundangan.
Mengamankan rangkaian daripada semua jenis ancaman.

pengurusan kabel berfungsi

Kabel dapat menjadi kusut dengan mudah, menjadikannya sukar untuk dikerjakan, kadang-kadang mengakibatkan peranti tidak sengaja dicabut apabila seseorang cuba menggerakkan kabel. Kes seperti itu dikenali sebagai “cable spaghetti”, segala jenis diagnosis masalah dan kemas kini lampiran seperti itu mungkin sangat sukar. Pengurusan kabel menyokong dan mengandungi kabel semasa pemasangan, memudahkan penyelenggaraan atau perubahan sistem kabel seterusnya. Setiap Ahli Kabel kami dilatih untuk menjadi Pencipta Seni.

Untitled design 59
0_tcxmL4ChcHVnOSls
server 3
Konsultasi & petua percuma

Hubungi Kami

Sekiranya anda menghadapi beberapa kesukaran dan anda merasa kecewa dengan masalah yang anda hadapi, beritahu kami!

Berstruktur_Kabel

Reka Bentuk & Pemasangan Kabel Data Berstruktur

Pasukan pengkabelan di OSD mempunyai pengalaman lebih dari 8 tahun dalam kerja pemasangan Cat5e – Cat7a, Voice and Fiber Backbone. 78% kesalahan rangkaian disebabkan oleh kabel yang tidak diuji dengan betul semasa pemasangan.

Semua pemasangan kabel berstruktur CAT5, CAT5e, CAT6 dan serat optik kami dilengkapkan dengan laporan ujian penuh, didokumentasikan dengan baik, jaminan dan jaminan produk. Semua mod tunggal dan serat multimode yang dipasang oleh jurutera kami adalah gabungan fusi untuk memberi anda hasil ujian yang terbaik untuk mematuhi piawaian industri.

rangkaian-rangkaian-pejabat

Penyelesaian Komunikasi IP

Komunikasi sangat penting untuk perniagaan dan aktiviti seharian kita. Sistem Komunikasi IP adalah kaedah asas untuk berkomunikasi di persekitaran rumah dan pejabat kita.

Pejabat anda dapat menikmati sistem telefon digital berkualiti yang dipasang oleh juruteknik kami. Sama ada anda mencari 2 telefon atau 1200 telefon.

Di OSD, kami menyediakan semua perkhidmatan yang anda perlukan mulai dari Suara dan Pendawaian Data termasuk penyelesaian logger suara, mel suara, penyelesaian pengurusan hotel, Telephony IP, VoIP, pusat panggilan dan penagihan panggilan.

Penyelesaian Komunikasi IP
Scroll to Top
Open chat
1
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.