6 Sebab Mengapa Anda Perlu Memasang CCTV di Rumah Anda

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cctv For Home

 

CCTV sering digunakan untuk perniagaan dan kawasan perniagaan, namun, pernahkah anda bingung jika mungkin juga melindungi rumah anda?

Ini adalah fakta yang tidak dapat ditembusi yang diketahui umum bahawa CCTV akan meningkatkan perlindungan harta benda secara dramatik, sehingga dapat mengetahui kelebihan meletakkan CCTV di rumah anda dan melindungi rumah dan keluarga anda.

  1. Bertindak sebagai pencegah yang kelihatan

Telah dijumpai bahawa sistem CCTV di rumah mempunyai pencegah jenayah terbesar yang mengakibatkan kejahatan yang telah dirancang sebelumnya. Pencuri memerlukan pemecahan dan masuk yang sederhana dan dapat dihalang dari rumah yang nampaknya sangat dilindungi. 60% pencuri mencari sistem CCTV dan 40% dari mereka kemudian memutuskan untuk menentukan sasaran lain. memastikan anda Kamera CCTV kelihatan dan menghentikan kediaman anda daripada menjadi sasaran pencurian tertentu.

  1. Akan memudahkan menentukan Penjenayah

Rakaman CCTV juga dapat membantu mengesan penjenayah dan dijadikan bukti dalam siasatan jenayah. Sama ada untuk tingkah laku anti-sosial yang berdekatan dengan harta benda anda atau pecah masuk sepenuhnya, kelebihan ketara daripada penerimaan CCTV adalah bahawa pesalah pasti akan dikenali, ditangkap dan diserahkan ke muka pengadilan.

  1. Pantau Rumah Anda dari jauh

Manfaat utama CCTV rumah ialah anda dapat memantau rakaman dan kediaman anda dari mana saja dari jauh. Sistem CCTV Homewatch memberikan akses ke sistem CCTV anda dari mana-mana desktop, pil, atau perjalanan melalui sambungan bersih yang selamat, agar anda dapat bertahan dengan aktif dari sebarang aktiviti dari mana saja di dunia.

  1. mengurangkan Kos Insurans

Bergantung pada polisi insurans anda, mempunyai sistem CCTV di rumah dapat menurunkan harga kontrak dan premium anda. anda menambahkan perlindungan tambahan kepada harta benda anda dan dengan itu kos anda dapat berkurang. Dengan membuat pelaburan awal untuk keselamatan rumah anda, anda mungkin dapat menjimatkan wang dalam jangka masa panjang. Hubungi pembekal insurans anda untuk memastikan jika membuat penerimaan CCTV akan menghalang wang.

  1. Memberi Ketenangan Fikiran

CCTV di rumah dapat memberikan ketenangan fikiran kepada anda dan keluarga, kerana mengetahui bahawa anda telah mengambil langkah berjaga-jaga tambahan untuk memperkuat keselamatan anda. ini sangat mustahak setelah anda mengetahui harta benda atau bercuti. Mengetahui bahawa rumah anda diawasi mungkin merupakan keuntungan besar yang akan membenarkan sama ada harga meletakkan CCTV di rumah atau tidak.

Kamera CCTV di rumah juga dapat dilihat di sekeliling rumah anda dan menyediakan akses visual ke mana-mana buta buta, yang mungkin dilihat sementara anda tidak menggunakan harta benda anda. Manfaat besar yang lain adalah mempunyai kemampuan untuk memastikan siapa yang berada di luar rumah anda tanpa perlu menjawabnya – ciri yang sangat baik untuk banyak individu yang rentan seperti orang tua.

  1. Menjimatkan Kos

Sistem CCTV di rumah sangat menjimatkan kos, terutamanya apabila tidak ada yang memberi nilai untuk melindungi yang anda gemari. Dari kabel ke tanpa wayar, dipantau atau tidak dipantau, ada pilihan AN untuk semua anggaran.

 

Perlukan lebih banyak Nasihat? Kami ada.

Jadualkan 30 minit Sesi Konsultasi Percuma dengan Perunding Keselamatan Rangkaian kami jika anda ingin mengubah perniagaan / kediaman anda lebih selamat.

More to explorer

Scroll to Top
Open chat
1
Hi. Click Now. We are here to help you.
Hi. Click Now. We are here to help you.