Macam mana wireless CCTV jaga rumah?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
@osd2umy_oe

Reply to @ridzeditz_ Tengok sampai habis supaya tahu macam mana wireless CCTV jaga rumah anda#OSD2UMY #TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar #BelajarDigital #SifuWifi

♬ original sound – OSD Network & Security – OSD Network & Security

Ramai tanya, mana satu outdoor wireless CCTV yang patut saya pasang?

Wireless CCTV ada dome dengan bullet

tapi untuk outdoor anda digalakkan untuk installkan bullet CCTV kerana ia adalah design untuk weatherproof

ia juga mempunyai 4 mode iaitu infra-mode, color mode, smart mode dan juga off mode bagi temoat yang cukup terang

ia juga dapat detect human dimana anda akan dapat notifikasi dan ia akan auto buka kan spotlight dan juga siren

ia juga mempunyai two way talk

jika anda nak tengok pada TV anda boleh tambhakan lah NVR dan juga cloud storage supaya anda boleh backup kan ke cloud

comment dekat bawah, anda akan pilih wireless CCTV atau smart Ai wired camera di rumah

nama saya Khednniey, Designer Network & Security anda

More to explorer

Wireless CCTV selamat ke?

  Ramai tanya, selamat ke pasang wireless CCTV? Jika 3 perkara berikut tak ada masalah bagi anda, anda boleh lah pasangkannya Pertama,

Apa smart Kamera Ai boleh buat?

Khednniey, I ternampak 1 video ni, takutnya. Macam mana boleh elak perkara macamni terjadi? sebenarnya perkara macamni dapat dielakkan jika anda ada

Apakah basic security di rumah?

Hi kawan kawan Harini kita share dengan anda apakah basic security untuk sebuah rumah Jom mari kita tengok First kita install kan

Scroll to Top

Free Download
"The Hidden Secret Data Backup Tips"