Mana satu yang anda perlukan? Security Camera atau Surveillance Camera?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
@osd2umy_oe

Mana satu yang anda perlukan? Security Camera atau Surveillance Camera? 🤔 #TikTokGuru #LearnOnTikTok #fyp #JomBelajar #tipoftheday #TikTokMalaysia

♬ original sound – OSD Network & Security – OSD Network & Security

 

Kebanyakkan orang bila nak pasang CCTV akan tanya berapa harga untuk 4, atau 16 biji kamera?

sebenarnya apa yang paling penting adalah untuk tahu samada anda perlukan surveillance kamera atau security camera?

bagi surveillance kamera, anda cuma boleh dapat keadaan semasa dan playback video sahaja

manakala bagi security kamera selain daripada face recognition, kenal pasti nombor plat kenderaan, ia juga dapat detect human apabila kamera anda mendapati ada human yang nmelalui pada kawasan anda

recorder akan popout video dan akan ada buzzer sound supaya anda sedar

jika anda tak ada di rumah ia juga dapat memberi notifikasi ke phone anda

kamera ini tidak akan memberi anda false alarm sekiranya ada melintasi seperti troli dan bukan human

selain itu ia juga ada sistem people counting

dimana ia dapat kira berapa keluar masuk ke kedai anda

ini dapat memudahkan jika anda ingin tahu hari dan bilakah orang paling ramai datang ke kedai anda

jadi anda dah tahu apa beza security dan surveillance kamera

apabila anda nak install CCTV bagi tahu lah kepada Network & Security Designer anda

Apakah sistem yang anda nak install?

More to explorer

Wireless CCTV selamat ke?

  Ramai tanya, selamat ke pasang wireless CCTV? Jika 3 perkara berikut tak ada masalah bagi anda, anda boleh lah pasangkannya Pertama,

Macam mana wireless CCTV jaga rumah?

Ramai tanya, mana satu outdoor wireless CCTV yang patut saya pasang? Wireless CCTV ada dome dengan bullet tapi untuk outdoor anda digalakkan

Apa smart Kamera Ai boleh buat?

Khednniey, I ternampak 1 video ni, takutnya. Macam mana boleh elak perkara macamni terjadi? sebenarnya perkara macamni dapat dielakkan jika anda ada

Scroll to Top

Free Download
"The Hidden Secret Data Backup Tips"